fbpx

Garden View

Alvechurch, Worcestershire

Concept design for a contemporary ground floor rear and side extension with a garage conversion.

The design and scale of the extension have been carefully considered to work with and optimise the existing house, to create a spacious, open-plan interior, without the need to extend too far into the garden. 🏡

Storage has been incorporated in both the indoor and outdoor environment– a proven method to reduce cortisol levels, to help ensure a stress-free environment. 🙂

Large patio doors open the home up to the outdoors, and a picture window frames the garden views, helping to alleviate stress and promote physical activity. 🤸🏽‍♀️

You don’t need a large extension for a great design.

Design well, live better®

Garden view 1

Share

related projects

Yogi House

Walsall, Birmingham

Jam House

Solihull, Birmingham

Hayden House

Alvchruch, Worcestershire